Amit előre mondunk az felvilágosítás, amit utólag az magyarázkodás...

Fotó: Amit előre mondunk az felvilágosítás, amit utólag az magyarázkodás...

Amit előre mondunk az felvilágosítás, amit utólag az magyarázkodás...

Amit előre mondunk az felvilágosítás, amit utólag az magyarázkodás...

Fotó: Amit előre mondunk az felvilágosítás, amit utólag az magyarázkodás...

Kedves páciensem, negyvenes évei elején jár, három gyerek, család, igazgatói beosztás és egyszer csak felötlik benne a gondolat, hogy változtatni kell az életén!! Ez olyan erős érzés, hogy visszamondja a következő periódusra szóló vezetői megbízatást és elkezd magával foglalkozni. Átnézi a számtalan diétát, -rengeteg van belőle-, rendszeresen jár edzőterembe.

Kipróbál több diétát, amelyek hoznak valamennyi változást..., de még nem elégedett magával, „nem ide akartam eljutni” - mondja. Ő az EGÉSZSÉGET kereste.

Hozzám fordul, orvos szakmai segítséget kér, hiszen az emésztési zavar fiatal kora óta vele van, mára már Crohn beteg. 15 éve a legjobb orvosok kezelik, de az eredmény részleges, a fájdalom azon a bizonyos hasi területen az emésztési zavar újra és újra visszajön.

Zoltán ilyen előzmények után jut el hozzám és ismerkedünk meg egymással.
„- Teljes életmódváltás kell, már nemcsak a mozgás, hanem az étkezés megtervezése is szükséges -” mondom neki. Elmondom neki, hogy mikor mit…, mennyi zöldséget, mennyi fehérjét, mennyi szénhidrátot fog fogyasztani naponta, és ettől nem térhet el..., ez egy komplex Program, amelyhez orvosi vezetés kapcsolódik, hónapról hónapra.
Szimpatikusnak tűnik számára, mielőtt belevágna még órákat beszélgetünk..., számos kérdése van..., ezek két évtized alatt gyűltek fel..., természetesen minden kérdés megválaszolásra kerül. A beszélgetésünk végére elhatározza, hogy beleugrik. Fél, izgul mi lesz…, de "jump in" elkezdi a MedFood Orvosi diéta programot.

Havonta készül laborvizsgálat, amelyekben előre megmondom neki, hogy melyik értéke fog emelkedni…, majd mikor süllyed vissza pl a húgysav…, mikor normalizálódik a vesefunkció…, mikor lesz ismét egészséges a májfunkció.
Elmondom neki, hogy: „Az a filozófiám, hogy amit előre mondunk az felvilágosítás, amit utólag az magyarázkodás.”

…szépen megindul a változás, elkezd fogyni és megszületik egy csoda ahogy ő mondja: „Felragyog egy amulett az egészséges test a fájdalommentesség hangulat” ...egyáltalán az élet teljesen új perspektívába, más megvilágításba kerül!! Van értelme az életnek, jóval több mint eddig volt és ami fontosabb van energia beleállni az élet helyzeteibe, megküzdeni a nehézségekkel.

5 hónap alatt 24 kilót fogy. Az ötödik hónap végén egy záró konzultáción a következőt mondja nekem: - „Tudja doktor úr, a legerősebb érzés bennem a hála, hogy ezt a vitalitást, fájdalommentességet megtapasztalhattam és birtokolhatom. Ez mindennél többet ér. Nagyon köszönöm és boldog vagyok.”
 


Ismerje meg diétás programjainkat

Medfood

Testsúlycsökkentő Orvosi Diéta

Testsúlycsökkentő Orvosi Diétánkat Önnek ajánljuk, ha túlsúlya következtében kényelmetlenül érzi magát, esetleg emiatt egészségügyi problémákkal küzd, vagy egyszerűen szeretne lefogyni, egészségesebb életet élni. A program alapja a folyamatos orvosi kontroll, mellyel már rövid idő alatt is maximális biztonságban érhet el látványos eredményt.

A fogyással párhuzamosan végigkísérjük Önt egy teljes életmódváltáson, így segítünk abban is, hogy az eredmény valóban tartós legyen. Prémium minőségű, ételeink között biztosan megtalálja majd a legjobban tetsző ízvilágot. Igazán változatos, személyre szabott étrendjével a diéta sem lesz unalmas.

Medfood

Műtét Előtti Orvosi Diéta

Műtét Előtti Orvosi Diétánkat kifejezetten Önnek dolgoztuk ki ha tervezett műtét előtt áll, de jelenlegi testsúlya akadályozza a beavatkozást, vagy megnehezíti a beavatkozást követő gyógyulási folyamatot. Segítségünkkel biztonságosan, további egészségkárosodás nélkül, megerősített immunrendszerrel érheti el a szükséges testsúlyt a kitűzött műtét időpontjára.

Medfood

Májregeneráló Orvosi Diéta

A MedFood Májregeneráló Orvosi Diéta programjának alkalmazásával egy egészségesebb életmódra tér át, így májának elzsírosodottsága – ultrahangos és vérvételi vizsgálatokkal ellenőrzötten - mérhetően csökkeni fog, miközben testsúlya és testösszetétele is kedvezően változik a program során.

Azért, hogy biztosan és biztonságosan elérje a kitűzött májgyógyulást, a személyre szabott program teljes időtartama alatt orvosi támogatást és folyamatos kontrollt nyújtunk. A májregeneráló étkezéshez a Prodimed tasakos ételeit használjuk, melyek változatos ízvilágainak köszönhetően a program nem lesz monoton és unalmas.

Blog

Gyomorszűkítés: A gyomorszűkítő műtétek és a gyomorszűkítés ára

Gyomorszűkítés: A gyomorszűkítő műtétek és a gyomorszűkítés ára

A túlsúly csökkentésének jelenleg két hatékony módja létezik, vagy egy pontosan megtervezett és végig vitt diéta, vagy sebész segítségével egy a gondosan megválasztott súlycsökkentő műtét. A diéta kapcsán előre meghatározzuk a naponta fogyasztható ételeket, azok mennyiségét. A műtéti megoldás vagy a gyomor térfogatát csökkenti, csökkentve ezáltal az elfogyasztható étel mennyiségét, vagy – az előbbiek mellett még - csökkenti a tápanyagok felszívódását a bélből.  

Hogyan fogyjak le? Az egészség és sikeres diéta..

Hogyan fogyjak le? Az egészség és sikeres diéta..

Rengeteg pénz van a fogyni vágyókban. Egy nap alatt az USA-ban 210 millió dollárt költenek el a különféle súlycsökkentő programokra. A worldometer adatai szerint, az egymilliárdhoz közelít az elhízottak száma a világban, a túlsúlyosok, pedig közel kétmilliárdan vannak jelenleg. Nagyon erős az iparágban a marketing - a termékek nagy része ablakon kidobott pénz.

Kövér emberek, nők és férfiak...

Kövér emberek, nők és férfiak...

Pár éve még szokatlan volt a 11o kg feletti páciens… mára az üzemorvosi vizsgálatkor a kamionsofőrök közül szinte minden 2-3-dik már átlagosan 130 kg feletti túlsúlyos ember. Teletömött bevásárlókocsik, növekvő étel adagok, illatok és bőség minden bevásárló központban. Ma már sajnos látható, hogy a lakosság 60%-a túlsúlyos, az utcán járva mindenfele elhízott emberek, kövér/túlsúlyos gyerekek.