Mindenben támogatást kaptam a Doktor úrtól...

Fotó: Mindenben támogatást kaptam a Doktor úrtól...

Mindenben támogatást kaptam a Doktor úrtól...

Mindenben támogatást kaptam a Doktor úrtól...

Fotó: Mindenben támogatást kaptam a Doktor úrtól...

Miért kezdtem el? Hogyan kezdődött?
8 éve inzulinrezisztenciával diagnosztizáltak. Akkor diétával sikerült lefogynom, de ezeknek a kilóknak nagy része visszakúszott rám. Sajnos súlyos térdízületi problémáim miatt az intenzív mozgás nagy fájdalmakkal járt, bizonyos mozdulatokat nem is tudtam elvégezni. Újra diétába kezdtem, de a súlyom nem lett kevesebb.

A vízháztartásommal is problémák voltak, ezért rendszeresen kellett
vízhajtót szednem. Ekkor hallottam Dr. Medgyesi János előadását a májregeneráló diétáról és úgydöntöttem, segítséget kérek tőle.


Kicsit félve vágtam bele a diétába. A fogyás lassan indult meg, de egy idő után egyenletes ütemben veszítettem a súlyomból. Minden hétre előre megterveztem az étrendemet, amihez igyekeztem tartani magam. A munkám miatt fontos, hogy bőségesen reggelizzek, de ebben is
támogatást kaptam a Doktor úrtól. Lehetőség szerint az igényeimet figyelembe véve közösen alakítottuk ki a napi étrendemet. Nagyon pozitív élmény volt, hogy az ételek elkészítése egyszerű, és a következő étkezésig jól lehet velük lakni. Éhségérzetem ritkán volt. A honlapon sok receptötletet találtam, amiket azóta is használok, és a kedvem szerint variálok, így nagyon változatos ételeket tudok
készíteni magamnak. 3 hónap alatt 16 kilót adtam le. Éjszakánként sokszor ébredtem térdfájásra, de ez már csak ritkán jelentkezik, többnyire átalszom az éjjeleket. Az elért eredmény megtartásához önfegyelemre van szükség, a diéta alatt kialakított új étkezési szokások betartása továbbra sem mindig könnyű, de a mozgás sokkal jobban esik, ami pozitív energiával tölt fel. A MedFood diétát már egy jó hónapja befejezetem, de az étrendet betartva, a MedFood ajánlásait figyelembe véve azóta is fogytam. A vízhajtóra sincs már szükségem.

Aki már diétázott, az tudja, hogy a fogyás folyamata hullámvölgyekkel teli. Vannak pillanatok, amikor elveszítjük a motivációnkat. Nekem sokat segített ezekben a helyzetekben a MedFood csapata, különösen Réka, akit minden problémámmal megkereshettem és a nehezebb pillanatokban ez biztonságot adott.

Véleményem az ételekről és azok elkészítéséről: Elsőre furcsa volt, hogy minden étel zacskóban van. A kezdőcsomag nagyon hasznos volt, mert minden ételtípust ki tudtam próbálni. Alapvetően a sósabb ízeket szeretem, de a Prodimed palettáról később inkább az édeseket rendeltem. Sok omlettet, kenyeret és kalácsot is sütöttem, délután pedig már nagyon vártam a desszerteket. Elkészítésük nagyon egyszerű, sokszor csak határozott mozdulatokkal egy villával kevertem ki azokat. Őszintén szólva volt olyan étel, ami nem ízlett, de nagyon változatos a kínálat és az étkezések szabadon variálhatóak, így megtaláltam azokat az ételeket, amelyeket szívesen fogyasztottam.

Ezt a diétát mindenkinek ajánlom, de leginkább azoknak, akik a súlyuk miatt kevesebbet tudnak mozogni. Pár kiló leadása után a mozgással kiegészítve olyan eredményt tudnak elérni, amit az elején el sem hittek volna. Nagyon hálás vagyok az elért eredményért!

A diétát már befejeztem, de MedFood ajánlásait figyelembe véve az új étrendet betartva azóta is fogytam.

 


Ismerje meg diétás programjainkat

Medfood

Testsúlycsökkentő Orvosi Diéta

Testsúlycsökkentő Orvosi Diétánkat Önnek ajánljuk, ha túlsúlya következtében kényelmetlenül érzi magát, esetleg emiatt egészségügyi problémákkal küzd, vagy egyszerűen szeretne lefogyni, egészségesebb életet élni. A program alapja a folyamatos orvosi kontroll, mellyel már rövid idő alatt is maximális biztonságban érhet el látványos eredményt.

A fogyással párhuzamosan végigkísérjük Önt egy teljes életmódváltáson, így segítünk abban is, hogy az eredmény valóban tartós legyen. Prémium minőségű, ételeink között biztosan megtalálja majd a legjobban tetsző ízvilágot. Igazán változatos, személyre szabott étrendjével a diéta sem lesz unalmas.

Medfood

Műtét Előtti Orvosi Diéta

Műtét Előtti Orvosi Diétánkat kifejezetten Önnek dolgoztuk ki ha tervezett műtét előtt áll, de jelenlegi testsúlya akadályozza a beavatkozást, vagy megnehezíti a beavatkozást követő gyógyulási folyamatot. Segítségünkkel biztonságosan, további egészségkárosodás nélkül, megerősített immunrendszerrel érheti el a szükséges testsúlyt a kitűzött műtét időpontjára.

Medfood

Májregeneráló Orvosi Diéta

A MedFood Májregeneráló Orvosi Diéta programjának alkalmazásával egy egészségesebb életmódra tér át, így májának elzsírosodottsága – ultrahangos és vérvételi vizsgálatokkal ellenőrzötten - mérhetően csökkeni fog, miközben testsúlya és testösszetétele is kedvezően változik a program során.

Azért, hogy biztosan és biztonságosan elérje a kitűzött májgyógyulást, a személyre szabott program teljes időtartama alatt orvosi támogatást és folyamatos kontrollt nyújtunk. A májregeneráló étkezéshez a Prodimed tasakos ételeit használjuk, melyek változatos ízvilágainak köszönhetően a program nem lesz monoton és unalmas.

Blog

Gyomorszűkítés: A gyomorszűkítő műtétek és a gyomorszűkítés ára

Gyomorszűkítés: A gyomorszűkítő műtétek és a gyomorszűkítés ára

A túlsúly csökkentésének jelenleg két hatékony módja létezik, vagy egy pontosan megtervezett és végig vitt diéta, vagy sebész segítségével egy a gondosan megválasztott súlycsökkentő műtét. A diéta kapcsán előre meghatározzuk a naponta fogyasztható ételeket, azok mennyiségét. A műtéti megoldás vagy a gyomor térfogatát csökkenti, csökkentve ezáltal az elfogyasztható étel mennyiségét, vagy – az előbbiek mellett még - csökkenti a tápanyagok felszívódását a bélből.  

Hogyan fogyjak le? Az egészség és sikeres diéta..

Hogyan fogyjak le? Az egészség és sikeres diéta..

Rengeteg pénz van a fogyni vágyókban. Egy nap alatt az USA-ban 210 millió dollárt költenek el a különféle súlycsökkentő programokra. A worldometer adatai szerint, az egymilliárdhoz közelít az elhízottak száma a világban, a túlsúlyosok, pedig közel kétmilliárdan vannak jelenleg. Nagyon erős az iparágban a marketing - a termékek nagy része ablakon kidobott pénz.

Kövér emberek, nők és férfiak...

Kövér emberek, nők és férfiak...

Pár éve még szokatlan volt a 11o kg feletti páciens… mára az üzemorvosi vizsgálatkor a kamionsofőrök közül szinte minden 2-3-dik már átlagosan 130 kg feletti túlsúlyos ember. Teletömött bevásárlókocsik, növekvő étel adagok, illatok és bőség minden bevásárló központban. Ma már sajnos látható, hogy a lakosság 60%-a túlsúlyos, az utcán járva mindenfele elhízott emberek, kövér/túlsúlyos gyerekek.