Egyszer rám találhatnál...(Rúzsa Magdi)

Fotó: Egyszer rám találhatnál...(Rúzsa Magdi)

Egyszer rám találhatnál...(Rúzsa Magdi)

Egyszer rám találhatnál...(Rúzsa Magdi)

Fotó: Egyszer rám találhatnál...(Rúzsa Magdi)

"Egyszer arra járhatnál, egyszer rám találhatnál,
És akkor belém eshetnél, s rögtön el is vihetnél."... (Rúzsa Magdi)
"Egyszer már tényleg el is vihetnél!!" -nézett fel az asszony a laptop mögül. A kérdés már oly sokszor elhangzott, de most valami megmozdult a férfi a lelkében: akarta, hogy tényleg történjen valami! Ránézett az órájára: délután fél négy..., hogy lesz ebből ma estére valami különleges, romantikus, emlékezetes este, ami jó a feleségének is - legyen csajos, de azért még és ő maga is élvezni fogja???

Nem tudta, csak egyet érzett: MOST AKARTA, hogy jól sikerüljön az este!

Hirtelen, az egyik piros lámpánál jött egy gondolat...tuk tuk..., az olyan jó volt Thaiföldön..., már keresett is rá a telefonján.... recsegő férfihang jelentkezett a másik oldalról... Bizonytalanul kezdte, hogy hát arra gondolt, hogy ma este...esetleg 8 után lehet-e még,... egy egy órás túrát... Hallotta az árat, de nem érdekelte, elkapta valami kicsi izgalom, ami hirtelen mássá kezdte varázsolni a pillanatait. A vonal túlsó végén a férfi mintha érezte volna a bizonytalanságát..., türelmesen körbe írta az esti találkozás helyszínét, ...megerősítő sms váltás kettejük között...és már kész is !
Izgatottan szállt ki az autóból: " Szia Drágám! 8-kor indulunk, vegyél majd nadrágot!" Az asszony szemében valami különös fény gyúlt..."Magas sarkú?... mehetek?" ...Megkönnyebbülten válaszolt, hiszen végre tudta biztosan a választ:: "Drágám, a magas sarkú tökéletes lesz az estéhez!"

Nézte a feleségét és nem értette miért, mitől és hogyan, de hirtelen olyan szépnek és izgalmasnak találta, miközben készülődött, a haját húzta ki, sminkelte magát..., az este észrevétlenül történni, alakulni kezdett, a levegő lassan forrósodott kettejük között.

A Clark Ádám téren volt a találkozó, pár perccel előbb ott voltak, ahogy az autóval körbehajtott nem látott sehol elektromos tuk-tukot, ment egy kört a Fő utca felé, majd kikanyarodott a Rakpartra...előtte éppen egy elektromos tuk-tuk... Villogni kezdett rá, együtt kanyarodtak vissza a Fő utcába, villog-villog ....végre megáll a srác, izgatottan letekeri az ablakot ..."a fél 9-es Clark Ádám tér?"  A sofőr bólint és elmosolyodik...és ekkor valami elpattan, felmegy a függöny, elkezdődik az előadás, HIRTELEN ELKEZDŐDÖTT EGY ESTE!!!


Ismerje meg diétás programjainkat

Medfood

Testsúlycsökkentő Orvosi Diéta

Testsúlycsökkentő Orvosi Diétánkat Önnek ajánljuk, ha túlsúlya következtében kényelmetlenül érzi magát, esetleg emiatt egészségügyi problémákkal küzd, vagy egyszerűen szeretne lefogyni, egészségesebb életet élni. A program alapja a folyamatos orvosi kontroll, mellyel már rövid idő alatt is maximális biztonságban érhet el látványos eredményt.

A fogyással párhuzamosan végigkísérjük Önt egy teljes életmódváltáson, így segítünk abban is, hogy az eredmény valóban tartós legyen. Prémium minőségű, ételeink között biztosan megtalálja majd a legjobban tetsző ízvilágot. Igazán változatos, személyre szabott étrendjével a diéta sem lesz unalmas.

Medfood

Műtét Előtti Orvosi Diéta

Műtét Előtti Orvosi Diétánkat kifejezetten Önnek dolgoztuk ki ha tervezett műtét előtt áll, de jelenlegi testsúlya akadályozza a beavatkozást, vagy megnehezíti a beavatkozást követő gyógyulási folyamatot. Segítségünkkel biztonságosan, további egészségkárosodás nélkül, megerősített immunrendszerrel érheti el a szükséges testsúlyt a kitűzött műtét időpontjára.

Medfood

Májregeneráló Orvosi Diéta

A MedFood Májregeneráló Orvosi Diéta programjának alkalmazásával egy egészségesebb életmódra tér át, így májának elzsírosodottsága – ultrahangos és vérvételi vizsgálatokkal ellenőrzötten - mérhetően csökkeni fog, miközben testsúlya és testösszetétele is kedvezően változik a program során.

Azért, hogy biztosan és biztonságosan elérje a kitűzött májgyógyulást, a személyre szabott program teljes időtartama alatt orvosi támogatást és folyamatos kontrollt nyújtunk. A májregeneráló étkezéshez a Prodimed tasakos ételeit használjuk, melyek változatos ízvilágainak köszönhetően a program nem lesz monoton és unalmas.

Blog

Gyomorszűkítés: A gyomorszűkítő műtétek és a gyomorszűkítés ára

Gyomorszűkítés: A gyomorszűkítő műtétek és a gyomorszűkítés ára

A túlsúly csökkentésének jelenleg két hatékony módja létezik, vagy egy pontosan megtervezett és végig vitt diéta, vagy sebész segítségével egy a gondosan megválasztott súlycsökkentő műtét. A diéta kapcsán előre meghatározzuk a naponta fogyasztható ételeket, azok mennyiségét. A műtéti megoldás vagy a gyomor térfogatát csökkenti, csökkentve ezáltal az elfogyasztható étel mennyiségét, vagy – az előbbiek mellett még - csökkenti a tápanyagok felszívódását a bélből.  

Hogyan fogyjak le? Az egészség és sikeres diéta..

Hogyan fogyjak le? Az egészség és sikeres diéta..

Rengeteg pénz van a fogyni vágyókban. Egy nap alatt az USA-ban 210 millió dollárt költenek el a különféle súlycsökkentő programokra. A worldometer adatai szerint, az egymilliárdhoz közelít az elhízottak száma a világban, a túlsúlyosok, pedig közel kétmilliárdan vannak jelenleg. Nagyon erős az iparágban a marketing - a termékek nagy része ablakon kidobott pénz.

Kövér emberek, nők és férfiak...

Kövér emberek, nők és férfiak...

Pár éve még szokatlan volt a 11o kg feletti páciens… mára az üzemorvosi vizsgálatkor a kamionsofőrök közül szinte minden 2-3-dik már átlagosan 130 kg feletti túlsúlyos ember. Teletömött bevásárlókocsik, növekvő étel adagok, illatok és bőség minden bevásárló központban. Ma már sajnos látható, hogy a lakosság 60%-a túlsúlyos, az utcán járva mindenfele elhízott emberek, kövér/túlsúlyos gyerekek.