Hozzávalók:
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
✓ 150 gramm saláta
✓ 200 gramm friss spenót
✓ 200 gramm rókagomba
✓ néhány szem koktélparadicsom félbe vágva
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ só és bors
Elkészítés:
✓ Megtisztítjuk a gombákat, a kisebbeket egyben hagyjuk, a nagyobbakat kettévágjuk majd papírtörlővel leitatjuk róla a nedvességet.
✓ Olívaolajban 10-15 percig magas hőfokon sütjük, amíg a nedvesség el nem párolog. Kiszedjük őket a serpenyőből, és félretesszük.
✓ Összekeverjük a saláta alapanyagokat, ízesítjük sóval és borssal, meglocsoljuk pár csepp olívaolajjal.
✓ Tányérra halmozzuk a salátát, a tetejére pedig a sült rókagombát.
✓ Készíthetünk hozzá PRODIMED krumplipürét vagy rösztit a dobozon feltüntetett elkészítési javaslat szerint.