HUMUSZ 3 FÁZIS
Fotó: HUMUSZ 3 FÁZIS
Hozzávalók:
✓ 400 g csicseriborsó
✓ 2 evőkanál szezámmag
✓2 gerezd fokhagyma
✓2 teáskanál jó minőségű curry fűszer
✓ 1 citrom leve
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ 1 tasak PRODIMED kenyér
Elkészítés:
✓ A csicseriborsót kb. 5 percig főzzük, leszűrjük és eltávolítjuk a héját. Ettől lesz a humusz extra krémes, de ezt ki is hagyhatjuk.
✓ Az összes hozzávalót addig turmixoljuk, amíg krémes állagú nem lesz.
✓ Ha túl sűrűnek ítéljük, fokozatosan adjunk hozzá egy csepp vizet.
✓ Készítünk hozzá PRODIMED kenyeret a dobozon lévő leírás szerint.
✓ Jól záródó edényben, hűtőszekrényben tároljuk, így egész héten fogyaszthatjuk.