KARFIOLPÜRÉ HÚSGOMBÓCCAL 2 FÁZIS
Fotó: KARFIOLPÜRÉ HÚSGOMBÓCCAL 2 FÁZIS
Hozzávalók:
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré
✓ 100 g sós vízben főtt karfiol
✓ 100 g sovány darált marhahús
✓ 150 g paradicsom püré
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ bazsalikom és oregánó
✓ bors, tengeri só
✓ 2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
✓ Gombócokat készítünk a darált marhahúsból, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd forró olajban kisütjük.
✓ Hozzáadjuk a paradicsompürét, valamint a fűszereket, sót, borsot és fokhagymát, majd feltesszük főni alacsony lángon.
✓ A főtt karfiolt villával összetörjük.
✓ Elkészítjük a PRODIMED krumplipürét a dobozon feltüntetett leírás szerint és hozzákeverjük a karfiolhoz.
✓ A pürét a húsgombóc mellé tálaljuk egy tányérra.