KELBIMBÓ PASZTERNÁKKAL 4 FÁZIS
Fotó: KELBIMBÓ PASZTERNÁKKAL 4 FÁZIS
Összetevők:
✓ 300 gramm paszternák
✓ 350 gramm kelbimbó
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓1/2 citrom
✓ 1 evőkanál durva mustár
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti köretként
Elkészítési javaslat:
✓ Melegítsd elő a sütőt 200 ° C-ra.
✓Vágd a paszternákot 2 cm-es darabokra.
✓ Tisztítsd meg a hajtásokat és vágd felére.
✓ Keverd össze a paszternák-t és a hajtásokat az olajjal.
✓ Oszd el a sütőpapírral bélelt sütőtálcára a sütő közepén és süsd kb. 20 percig, amíg aranybarna nem lesz és át nem főtt.
✓ A citrom felét nyomd ki.
✓ Önts ½ evőkanál citromlét és a mustárt egy edénybe.
✓ Ízesítsd sóval és borssal.
✓ Keverd össze a paszternák és a hajtások keverékével, és tálald.