KRÉMTÚRÓS PALACSINTA 3 FÁZIS
Fotó: KRÉMTÚRÓS PALACSINTA 3 FÁZIS
Hozzávalók:
✓ 1 tasak PRODIMED vaníliás palacsinta
✓ 1 evőkanál krémtúró
✓ 1 levél menta apróra vágva (elhagyható)
✓ olívaolaj
Elkészítés:
✓ Elkészítjük a PRODIMED palacsinta tésztát a csomagoláson lévő leírás szerint, hozzákeverjük a túrót és a mentát (opcionális).
✓ Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk és a normál palacsintához képest kisebb, kb. 10 cm átmérőjű tésztát sütünk. Használhatunk hozzá nagyméretű pogácsa kiszúrót, ha szabályos kerek formát szeretnénk.
✓ A palacsinta mindkét oldalát addig sütjük, amíg aranybarna nem lesz.