![](/assets/uploads/files/cb39d-lazac-borskereggel.png)
LAZAC BORSKÉREGBEN 2 FÁZIS
Fotó: LAZAC BORSKÉREGBEN 2 FÁZIS
Hozzávalók:
✓ 1 evőkanál színes bors
✓ 100 g lazac filé
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ 1 szál rozmaring
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
Elkészítés:
✓ A lazacfilét bedörzsöljük sóval és a borssal úgy, hogy kéreg alakuljon ki rajta.
✓ Serpenyőben megmelegítjük az olajat, és beledobunk egy szál rozmaringot. A hal mindkét oldalát kb. 4 percig sütjük, amíg halványbarna nem lesz.
✓ Egy szép, meleg tányérra tálaljuk, a tetejére tesszük a rozmaring szálat.
✓ Köretnek PRODIMED krumplipürét vagy rösztit készítünk hozzá.
Receptek
további receptek »
Fontos információk
Szakmai információ
A megrendelés lépései
Orvosi konzultáció
Kérdések és válaszok
![Medfood](/img/information-green.png)
Szakmai információ
![Medfood](/img/checkou-greent.png)
A megrendelés lépései
![Medfood](/img/doctor-green.png)
Orvosi konzultáció
![Medfood](/img/icon_faq.png)
Kérdések és válaszok
Receptek
Az igazán finom és változatos ételek elkészítéséhez
A Prodimed ételek:
![Medfood](/img/icon_protection.png)
Prémium kategória, megbízható bevizsgált minőség
![Medfood](/img/icon_man.png)