Leélheted az életed, anélkül, hogy felébrednél...

Fotó: Leélheted az életed, anélkül, hogy felébrednél...

Leélheted az életed, anélkül, hogy felébrednél...

Leélheted az életed, anélkül, hogy felébrednél...

Fotó: Leélheted az életed, anélkül, hogy felébrednél...

Az 54 éves férfit a sebész kolléga irányítja hozzám. 205 kg, fogynia kell 50 kg-t ahhoz, hogy műthető állapotba kerüljön. Több krónikus betegsége van, magas vérnyomás, magas koleszterin, kezdődő cukorbetegség..., már több diétát kipróbált, eredménytelenül. Ennek megfelelően rezignált, szkeptikus.. - "jajj, még egy "csoda diéta..."A találkozás elején elmondom a fogyás biokémiai hátterét, módszertanát, mi fog történni az első, második, harmadik napon...milyen lesz amikor beindul a zsírbontása....megjelennek a ketontestek a testében, vizeletében...

Hallgatja az ismertetőt, de érzem, hogy nincs egészen jelen...valahol belül ellenáll, feszül..., szinte tapintható a körülötte levő aurából az ellenkezés..., elköszön, elkezdi a programot.
Cseng a telefon, ingerülten szól bele: " Hát ezek a porok...." csak dől belőle az elégedetlenség és a düh.
Hallgatom egy ideig, aztán csak röviden mondom a várható kórélettant: " Uram, most nem az a kérdés, hogy miért nem lehet a programot megcsinálni, hanem az, hogy HOGYAN lehet!!! Hogy értse, Önnek a programunk után nincs egy másik, egy kellemesebb,  egy ehetőbb,  több kulináris élvezetet adó! Uram, most az életéért küzd, mert a teste már nem bírja sokáig, hirtelen fog megroppani a szíve, a keringése, az anyagcseréje...."
A vonal végén csend..." Doktor Úr, ez most kellett nekem! Köszönöm, értem. " Letette a kagylót...
Belevágott, belevágtunk.
Tegnap hívott,.... már 12 kilót fogyott, jól van...most egy másik emberrel beszéltem....egy felébredt emberrel... A változás néha milyen észrevétlenül megtörténik.

Ismerje meg diétás programjainkat

Medfood

Testsúlycsökkentő Orvosi Diéta

Testsúlycsökkentő Orvosi Diétánkat Önnek ajánljuk, ha túlsúlya következtében kényelmetlenül érzi magát, esetleg emiatt egészségügyi problémákkal küzd, vagy egyszerűen szeretne lefogyni, egészségesebb életet élni. A program alapja a folyamatos orvosi kontroll, mellyel már rövid idő alatt is maximális biztonságban érhet el látványos eredményt.

A fogyással párhuzamosan végigkísérjük Önt egy teljes életmódváltáson, így segítünk abban is, hogy az eredmény valóban tartós legyen. Prémium minőségű, ételeink között biztosan megtalálja majd a legjobban tetsző ízvilágot. Igazán változatos, személyre szabott étrendjével a diéta sem lesz unalmas.

Medfood

Műtét Előtti Orvosi Diéta

Műtét Előtti Orvosi Diétánkat kifejezetten Önnek dolgoztuk ki ha tervezett műtét előtt áll, de jelenlegi testsúlya akadályozza a beavatkozást, vagy megnehezíti a beavatkozást követő gyógyulási folyamatot. Segítségünkkel biztonságosan, további egészségkárosodás nélkül, megerősített immunrendszerrel érheti el a szükséges testsúlyt a kitűzött műtét időpontjára.

Medfood

Májregeneráló Orvosi Diéta

A MedFood Májregeneráló Orvosi Diéta programjának alkalmazásával egy egészségesebb életmódra tér át, így májának elzsírosodottsága – ultrahangos és vérvételi vizsgálatokkal ellenőrzötten - mérhetően csökkeni fog, miközben testsúlya és testösszetétele is kedvezően változik a program során.

Azért, hogy biztosan és biztonságosan elérje a kitűzött májgyógyulást, a személyre szabott program teljes időtartama alatt orvosi támogatást és folyamatos kontrollt nyújtunk. A májregeneráló étkezéshez a Prodimed tasakos ételeit használjuk, melyek változatos ízvilágainak köszönhetően a program nem lesz monoton és unalmas.

Blog

Gyomorszűkítés: A gyomorszűkítő műtétek és a gyomorszűkítés ára

Gyomorszűkítés: A gyomorszűkítő műtétek és a gyomorszűkítés ára

A túlsúly csökkentésének jelenleg két hatékony módja létezik, vagy egy pontosan megtervezett és végig vitt diéta, vagy sebész segítségével egy a gondosan megválasztott súlycsökkentő műtét. A diéta kapcsán előre meghatározzuk a naponta fogyasztható ételeket, azok mennyiségét. A műtéti megoldás vagy a gyomor térfogatát csökkenti, csökkentve ezáltal az elfogyasztható étel mennyiségét, vagy – az előbbiek mellett még - csökkenti a tápanyagok felszívódását a bélből.  

Hogyan fogyjak le? Az egészség és sikeres diéta..

Hogyan fogyjak le? Az egészség és sikeres diéta..

Rengeteg pénz van a fogyni vágyókban. Egy nap alatt az USA-ban 210 millió dollárt költenek el a különféle súlycsökkentő programokra. A worldometer adatai szerint, az egymilliárdhoz közelít az elhízottak száma a világban, a túlsúlyosok, pedig közel kétmilliárdan vannak jelenleg. Nagyon erős az iparágban a marketing - a termékek nagy része ablakon kidobott pénz.

Kövér emberek, nők és férfiak...

Kövér emberek, nők és férfiak...

Pár éve még szokatlan volt a 11o kg feletti páciens… mára az üzemorvosi vizsgálatkor a kamionsofőrök közül szinte minden 2-3-dik már átlagosan 130 kg feletti túlsúlyos ember. Teletömött bevásárlókocsik, növekvő étel adagok, illatok és bőség minden bevásárló központban. Ma már sajnos látható, hogy a lakosság 60%-a túlsúlyos, az utcán járva mindenfele elhízott emberek, kövér/túlsúlyos gyerekek.