![](/assets/uploads/files/6dfb5-parolt-barany.jpg)
PÁROLT BÁRÁNY 2 FÁZIS
Fotó: PÁROLT BÁRÁNY 2 FÁZIS
Hozzávalók:
✓ 100 g bárányfilé
✓ 1 zellerszár
✓ ½ fej vöröshagyma
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ 1 babérlevél
✓ 1 ág koriander
✓ 1 teáskanál őrölt koriander
✓ 200 ml PRODIMED húsleves
✓ bors és só
Elkészítés:
✓ A zellerszárat apró szeletekre vágjuk.
✓ Apróra vágjuk a hagymát.
✓ A bárányhúst felkockázzuk, megszórjuk borssal, sóval és őrölt korianderrel.
✓ Az olívaolajat egy serpenyőben felhevítjük, a hagymát és a zellert nagy lángon megpirítjuk, beletesszük a húst, ezt is lepirítjuk.
✓ Mérsékeljük a lángot, hozzáadjuk a babérlevelet és a húslevest, tovább főzzük még legalább 1 órán keresztül.
✓ Megszórjuk apróra vágott korianderrel. PRODIMED krumplipürét tálalunk mellé.
Receptek
további receptek »
Fontos információk
Szakmai információ
A megrendelés lépései
Orvosi konzultáció
Kérdések és válaszok
![Medfood](/img/information-green.png)
Szakmai információ
![Medfood](/img/checkou-greent.png)
A megrendelés lépései
![Medfood](/img/doctor-green.png)
Orvosi konzultáció
![Medfood](/img/icon_faq.png)
Kérdések és válaszok
Receptek
Az igazán finom és változatos ételek elkészítéséhez
A Prodimed ételek:
![Medfood](/img/icon_protection.png)
Prémium kategória, megbízható bevizsgált minőség
![Medfood](/img/icon_man.png)