PÁROLT CSIRKEMELL FILÉ
Fotó: PÁROLT CSIRKEMELL FILÉ
Hozzávalók:
✓200 g csirkemell filé
✓ 1 zacskó PRODIMED burgonyapüré vagy PRODIMED röszti
✓ 400 g friss zöldség (például paradicsom, brokkoli és gomba)
✓ mediterrán fűszerek ✓ tengeri só és bors
Elkészítés:
✓ A csirkét ízlés szerint beszórjuk a mediterrán fűszerekkel (ügyeljünk arra, hogy a csirke ne legyen túl vastag. (Vágjuk kisebb darabokra). ✓ A csirkét egy párolóedénybe (esetleg szűrőbe) tesszük és gőz fölött pároljuk kb. 10 percig fedő alatt.
✓ A paradicsom kivételével hozzáadjuk a zöldségeket, és további 10 percig gőzöljük.
✓ Közben elkészítjük a PRODIMED krumplipürét vagy a PRODIMED rösztit a dobozon feltüntetett leírás szerint.
✓ Miután a csirke megfőtt, a burgonyapürével vagy rösztivel tálaljuk egy szép tányéron. Szórjuk meg tengeri sóval és borssal ízlés szerint. Koktélparadicsommal díszítjük.