SERPENYŐS GARNÉLARÁK 2 FÁZIS
Fotó: SERPENYŐS GARNÉLARÁK 2 FÁZIS
Hozzávalók:
✓ 100 g garnélarák
✓ 1 zöld/piros paprika
✓ 1 gerezd fokhagyma
✓ 2 zellerszár
✓ 1 db paradicsom
✓ 1 evőkanál olaj
✓ őrölt vagy friss koriander, őrölt kömény, curry por
✓ 1 csomag finomra vágott petrezselyem
Elkészítés:
✓ Finomra vágjuk a fokhagymát és darabokra a zellerszárakat.
✓ A paradicsomot kis kockákra vágjuk.
✓ Az olajat egy wok-ban felhevítjük, óvatosan megsütjük benne a paprikát, a fokhagymát és a zellert körülbelül 3-4 perc alatt, amíg meg nem puhul.
✓ Óvatosan megsütjük a fűszeres garnélarákot, kb. 1 percig mindkét oldalát, és ízesítjük curryporral.
✓ Hozzáadjuk a paradicsomkockákat a korianderrel és a köménnyel, és hagyjuk még 2-3 percig párolódni.
✓ Ízlés szerint adunk hozzá petrezselymet, sózzuk, borsozzuk.
✓ Köretnek PRODIMED krumplipürét vagy rösztit készítünk hozzá.