
SPÁRGAKRÉMLEVES HALLAL
Fotó: SPÁRGAKRÉMLEVES HALLAL
Hozzávalók:
✓ 1 tasak PRODIMED spárgaleves
✓ 100 g bármilyen tengeri halfilé
✓ 100 g apróra vágott póréhagyma
✓ friss petrezselyem
✓ olívaolaj
Elkészítés:
✓ A halat olívaolajban sütjük, amíg ki nem fehéredik majd ízesítjük sóval és borssal.
✓ Hozzáadjuk a póréhagymát, és néhány percig tovább sütjük.
✓ Elkészítjük a PRODIMED spárgalevest a dobozon feltüntetett leírás szerint.
✓ Az összes alapanyagot egy nagy leveses tányérba merjük.
✓ Díszítjük friss petrezselyemmel.
Receptek
további receptek »
Fontos információk
Szakmai információ
A megrendelés lépései
Orvosi konzultáció
Kérdések és válaszok

Szakmai információ

A megrendelés lépései

Orvosi konzultáció

Kérdések és válaszok
Receptek
Az igazán finom és változatos ételek elkészítéséhez
A Prodimed ételek:

Prémium kategória, megbízható bevizsgált minőség
