![](/assets/uploads/files/0dfa9-suelt-marhahus.png)
SÜLT MARHAHÚS 2 FÁZIS
Fotó: SÜLT MARHAHÚS 2 FÁZIS
Hozzávalók:
✓ fehérpecsenye
✓ 3 evőkanál olaj
✓ 2 rozmaringdarab, apróra vágva
✓ 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
✓ 1/2 teáskanál chili pehely, bors és só
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
Elkészítés:
✓ Szoba hőmérsékletű hússal dolgozunk.
✓ Megtöröljük egy papírtörlővel a hús minden oldalát.
✓ Kis tálban összekeverjük a rozmaringot a fokhagymát a chili pehellyel, olívaolajjal a borssal és a sóval.
✓ Bedörzsöljük a hús minden oldalát a fűszerkeverékkel.
✓ Hagyjuk pácolódni egy kis ideig.
✓ A sütőt 180°C-ra előmelegítjük.
✓ Közben forró olajon a hús minden oldalát 2-2 percig pirítjuk, hogy sült kéreg keletkezzen rajta. Sütőedénybe tesszük.
✓ Most csökkentjük a sütő hőmérsékletét 150°C-ra, betesszük marhahúst, kb. 20 percig sütjük.
✓ Kivesszük a húst a sütőből és betekerjük alufóliával, így hagyjuk pihenni 10 percig.
✓ Egy vágódeszkán szép szeletekre vágjuk. Ízlés szerint még fűszerezhetjük sóval és borssal.
✓ Grillezett zöldségekkel és PRODIMED krumplipürével vagy rösztivel tálaljuk.
Receptek
további receptek »
Fontos információk
Szakmai információ
A megrendelés lépései
Orvosi konzultáció
Kérdések és válaszok
![Medfood](/img/information-green.png)
Szakmai információ
![Medfood](/img/checkou-greent.png)
A megrendelés lépései
![Medfood](/img/doctor-green.png)
Orvosi konzultáció
![Medfood](/img/icon_faq.png)
Kérdések és válaszok
Receptek
Az igazán finom és változatos ételek elkészítéséhez
A Prodimed ételek:
![Medfood](/img/icon_protection.png)
Prémium kategória, megbízható bevizsgált minőség
![Medfood](/img/icon_man.png)