SAVANYÚ KÁPOSZTÁS OMLETT 1 FÁZIS
Fotó: SAVANYÚ KÁPOSZTÁS OMLETT 1 FÁZIS
Hozzávalók:
✓1 tasak PRODIMED fűszeres omlett
✓150 gramm gomba
✓50 gramm savanyú káposzta
✓10 gramm hagyma
✓1 gerezd fokhagyma
✓ curry por
✓ bors és só
✓1 marék metélőhagyma
✓1 evőkanál olívaolaj
Elkészítés:
✓ A gombát szeletekre és a fokhagymát finomra vágjuk, a hagymát felaprítjuk, a metélőhagymát pedig apróra vágjuk.
✓Egy serpenyőben olajat hevítünk, hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát és egy csipet curry port. Jól elkeverjük és 5 percig állni hagyjuk.
✓Adjuk hozzá a savanyú káposztát és egy csipet sót és borsot, majd 5 percig sütjük.
✓Töltsön meg egy mérőedényt 80/90 ml hideg vízzel és adja a PRODIMED omlett tasak tartalmát a mérőpohárhoz, és botmixerrel addig keverje, ameddig jól fel nem oldódik.
✓A metélőhagymát keverjük össze az omlettes keverékkel.
✓ Osszuk el a zöldségkeveréket a serpenyő aljára, az omlettes keveréket pedig a zöldségekre.
✓Tegyen fedőt a serpenyőre, hogy a frittata alja és teteje is jól átsüljön.
✓Hagyja az alját körülbelül 5 percig megsülni (alacsony lángon).
✓Fordítsa meg a frittatát (a fedél segítségével), és hagyja a másik oldalát még 5 percig sülni